martes, 3 de enero de 2012

Portes Obertes/ Activitats

Les portes romanen obertes per qui vulgui venir a aprendre amb nosaltres i/o a donar un cop de mà. Sempre hi ha coses a fer! Generalment, treballem l'hort, organitzem noves zones de cultiu, obrint-nos a noves tècniques, teories i maneres de fer. Encara que l'organització no és un dels nostres forts, dintre del caos sol haver també un ordre, i anem tirant força bé! Això sí, més mans sempre son benvigudes!

A més, també estem fent cosetes de bioconstrucció, i poc a poc anem millorant-les. A més, de la rehabilitació de nous espais per a nous projectes. Ara amb l'hivernacle, tenim feina fent planter, i més en aquesta època de l'any, que tot s'ha de sembrar! També ens interessa molt el tema de les plantes medicinals, tant de reconeixement de les silvestres de la zona i la seva recolecció, com de la plantació de noves per aprendre experimentant i cubrir les nostres necessitats.

Estem oberts a propostes, si algú en té per oferir, ja que disposem d'espai i de motivació per fer coses noves.
Especialment, estem interessats en seguir creixent amb tot el que hem començat, i provar coses noves, com ara l'apicultura, bioconstruccions més el·laborades, cistelleria i altres arts i artesanies naturals, i en conèixer i arribar a tota la gent que es pugui!

Si voleu fer alguna visita, endavant! Si voleu contactar amb nosaltres abans de venir per assegurar-vos que hi serem millor! Ara si passeu per aquí que no us faci pal apropar-vos a conèixe'ns!

Mooolta salut i agroecologia!!

Pròximament, pujarem noves dates d'activitats més concretes!

No hay comentarios:

Publicar un comentario