On estem?      Ens trobem al Municipi de Querol (comarca de l'Alt camp, Tarragona), en el Mas Casa Nova, al Km-31 de la Carretera C-37 (Valls - Querol), des de fa dos anys, treballem en la seva reahibilitació i en el  reactivament del conrreu de les terres de la finca.

      Aquest mas es trova dins d’una finca que està en propietat de JARIES.SA, una suposada promotora immobiliaria formada per tres treballadors inscrits (Font www.e-informa.com) que gestionen, segons fonts propies, mes de 7000 propietats. Nosaltres ens trobem en una d’aquestes propietats, la qual ha estat abandonada, i es fa evident que moltes d’aquestes poden estar en la mateixa situació, ocasionant riscos medioambientals per abandonament de les zones forestals, no manteniment de tallafocs i riscos humans per la posible accidentalitat que ocasiona un immoble obert i en desús des de fa 30 anys, així com la fragmentació del teixit social de la zona.

     En aquesta vall la majoria de cultius son de seca, principalment ametllers, oliveres, cirerers i vinya destinada al cava. Molts d'aquests cultius es troben abandonats i menjats pel bosc. Tot i així l'aigua abunda en forma de manantials naturals que sorgeixen de la muntanya i que canalitzem cap als diferents cultius de regadiu. Estem envoltats de bosc de pi blanc i alzines on trobem multiples varietats de plantes comestibles i medicinals. Tot i sent un dels municipis mes grans de catalunya en quant a superficie és un dels menys poblats per la poca accessibilitat de maquinaria i la impossibilitat de treballar en cultius extensius, el que ha permès la conservació d'un entorn salvatge, que ara podem repoblar de forma respectuosa i harmoniosa amb l'entorn.Per a contactar podeu enviar un e-mail a lacasanovakm31@gmail.com


Ens podeu trobar a La Casanova, a la Ctra. C-37 de Valls a Igualada, KM 31 (Querol,Tarragona) 


Com arribar amb transport públic

Desde Tarragona:
Podeu apropar-vos en tren fins a Valls, mireu els horaris a  http://www.renfe.es/, o en bus comarcal fins a Valls, horaris a http://autocarsplana.com
Desde Valls bus comarcal per Alió-Vilarodona-Santes Creus... mirar horaris (només feiners), si truqueu el dia abans al bus, us podran apropar fins a Querol. Si no caminar desde el Pont d'Armentera 4 km per la carretera c-37 direcció Igualada fins al km 31, davant mateix hi ha Can Biarlu.

 Des de Barcelona
Pots anar amb tren de Rodalies Renfe fins a St Vicenç de Calders (No passa mai el revisor en aquest tram) i a St Vicenç agafes un tren fins a Valls (aquí si que passa el revisor, però li pots comprar el bitllet a ell sense cap problema, val 3 euros i mig). Mira bé els horaris a http://www.renfe.es/ ja que només hi ha 4 trens que vagin a Valls en tot el dia! A Valls, vas a l'estació de bus i pots agafar un bus fins a Pont d'Armentera (només hi ha busos de dilluns a divendres. Mirar horaris). A Pont d'Armentera vas caminant per la carretera c-37 direcció Igualada fins al km 31 (sols has de caminar 4 Km), davant mateix hi ha Can Biarlu.

Com arribar amb cotxe

Desde Tarragona:
Podeu agafar la N-240 direcció Valls-Lleida. O agafar la autopista AP-2 direcció Lleida, ara que reclamen NO PAGAR!, sortida Valls-El Pla de Santa Maria. Un cop arribat a Valls agafar la carretera C-37 direcció el Pla de Santa Maria. Continuar per la C-37 fins arribar al Km-31, passat el Pont D'Armentera.

Si veniu del Vendrell, o proximitats, podeu agafar la C-51, direcció Valls, i un cop desviar-vos direcció Vilarodona- Santes Creus, allà passareu pel Pont D'Armentera i sortiu de a la C-37 direcció Igualada. Com ja sabeu, ens trobareu al Km 31, us esperem!.

Des de Barcelona:
Agafes l'autovia A-2 direcció Lleida i surts a la sortida "Igualada est - Vilafranca del Penedès". Vas direcció Santa Margarida de Montbui fins que arribes a la carretera C-37 i allà tires a l'esquerra direcció Valls. Estem al km 31 de la carretera C-37, passat el poble de Querol.