lunes, 9 de julio de 2012

Trobada AgroCreativa del 7 al 10 d'agost a Can Biarlu


Trobada Agro-Creativa
Jornades de repoblament i okupació rural.
del 7 al 10 d’agost de 2012 a Can Biarlu, Vall de Querol, Alt Gaià.

Des de Can Biarlu et convidem a participar d’aquesta trobada de 4 dies oberta a tothom, no únicament per desconectar de la ciutat i el treball assalariat, no únicament per coneixen’s i contagiar-nos rialles, compartir idees i entrar en trance col·lectiu cantant sota el cel estrellat, no únicament per gaudir del meravellós paratge natural de la Vall de Querol, i capbussar-nos al riu Gaià durant els dies més calurosos de l’any… A part de tot això i molt més que faran d’aquesta trobada inoblidable, també ens trobem per transformar les nostres vides i fer que aquests 4 dies s’extenguin molt més enllà (no volem que siguin únicament un parèntesi a l’alienació quotidiana!), volem que siguin l’empenta definitiva per ajudar-nos a saltar la tàpia del capitalisme. Soles és molt difícil fer aquest salt, per això ens trobem per posar en comú tots els coneixements, eines i recursos necessaris per avançar en el camí de l’autogestió i un mode de vide més sostenible i conscient de les lleis termodinàmiques. Totes juntes tenim un potencial enorme! sols ens falta redireccionar tota l’energia que actualment malgastem treballant, estudiant i consumint pel sistema, enfocant-la vers la construcció d’alternatives aquí i ara, no volem esperar ni un minut més!
La trobada serà el màxim de “democràtica” possible i, per tant, serà autogestionada i autoorganitzada entre tots els participants. Tocarem 4 eixos bàsics en l’autogestió de les nostres vides: energia, habitatge (biocontrucció), alimentació (agricultura ecològica) i comunitat (relacions humanes). De ben segur, totes tenim algun coneixement o experiència per compartir sobre alguns d’aquests eixos; animem a tothom a compartir-los de la manera que cadascú cregui més adient (jocs, tallers, dinàmiques, debats, xerrades…). Si tens algun dubte, crítica o proposta, ens pots escriure aqui: lacasanovakm31@gmail.com
Doncs res més, aquí us esperem!
LOGíSTICA
Inscripcions: No és necessari inscriure’s per venir ja que l’espai és prou gran com per encabir tothom.
dormir: Hi haurà espai per acampar o fer vivac i un petit cobert per qui no vulgui acampar ni dormir sota les estrelles.
menjar: l’aportarem i cuinarem conjuntament entre totes. Tens dues opcions: o portar menjar per cuinar que hagis produit o reciclat  i/o contribuir econòmicament en un pot comú per comprar el que faci falta.
Com arribar: http://canbiarlu.blogspot.com.es/p/contacte.html
Quan arribar: pots venir a partir de dimarts dia 7 a l’hora que vulguis.

No hay comentarios:

Publicar un comentario