miércoles, 21 de marzo de 2012

Lombricompost

Amb la iniciativa d'obtenir el nostre propi humus de llombriu, portem uns mesos aprenent d'aquest bonic procés, i  tot el que ens queda aprendre! Hem construït dues estructures, però encara no hem extret humus.

 Una a cara, nord, costruïda per extreure'n l'humus per sota, i que ara tenim buida, ja que amb les gelades a la colònia li costava ensortir-se'n, i l'altra prop de l'hivernacle, orientada al sud, la qual està feta per extreure l'humus de costat, movent la colònia per assegurar que a l'humus no hi queda cap llombriu, aconsellats i dirigits pel nostre amic Sergi, que ens va ajudar en tot el procés. Moltes gràcies per la paciència!



L'humus de llombriu és un producte d'orígen orgànic, resultat de la transformació dels fems madurs per part de llombrius vermelles de Califòrnia (Eisenia fotetida). Es tracta d'un producte d'alta qualitat, amb gran riquesa orgànica. Riqueses mínimes garantides: extracte húmic 8%; Nitrògen orgànic 1,1%; Fósfor total 0,7%; Potassi total 0,9%; pH 6,8-7,8; humitat màxima 40%. 

2 comentarios:

  1. gae se mereceria un agradecimiento tambien por lo de las lombrices... jejeje

    ResponderEliminar
  2. Hombreee!! claro que si!!!!!!! Gae ha sido el propulsor de todo!! Sin el no creo ni que tuvieramos lombrices!! jajaja Doy por echo que gae forma parte de nnuestro proyecto!! Y las maaaaaaas grandeees graxieeeeeeeees!!!! :D Por eso y mucho maaaaaaaaaas!!! Muaaaaaaaaa!!

    ResponderEliminar